iDeologi.my
Facebook
School World
RSS Feeds

Login

Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sedang Online

7 user(s) are online (1 user(s) are browsing Artikel)

Members: 0
Guests: 7

more...
Article ID : 48
Audience : Default
Version 1.00.06
Published Date: 2011/5/8 20:30:00
Reads : 4270

Santai dan Personal

Sudah lama tak update blog, banyak perkara yang dah ditaip, tapi belum publish kat blog ni lagi. Apa pun kali ni, cuma nak kongsikan beberapa koleksi ebooks daripada beribu-ribu buku dalam koleksi E-Library saya pakai aplikasi box. Ini merupakan buku-buku yang saya suka baca, dan sedikit berkaitan dengan finance, economics, islamic legal theories, intro to shariah dll... buku islamic legal theories dalam koleksi ni adalah tulisan orientalis, ada beberapa faktanya serta analisisnya tidak sama dengan pandangan sarjana Islam, apa pun ia satu pandangan. Ada juga buku tentang marketing, branding yang rasanya best juga. Boleh tumpang baca kalau mahu.

Open in new window



Antara yang best juga, tentang GOLD sebagai duit, Facebook dan kuasa Twitter, dan lain-lain bacalah sendiri.

Berikut adalah sebahagian buku yang di share. Koleksi share ini akan diupdate bila-bula masa, nanti sentiasa bukaklah topik ni:


Printer Friendly Page Send this Article to a Friend
Dialu-alukan komentar menggunakan akaun Facebook: